Vizualizacija podataka i zašto je postala “in”

 

Prednovo-novoavanje na temu Vizualizacija podataka i zašto je postala “in” održano je 13. listopada 2016. na PMF-u.

Zahvalni smo što ste nas još jednom posjetili u velikom broju i što pratite naša predavanja. Data Science Croatia se odlučila na ovu temu kako bi ju približila našim posjetiocima i otvorila nova tematska područja za sljedeća predavanja.

Ovoga puta predavanje je održao Hrvoje Smolić.

On je osnivač i izvršni direktor tvrtke Qualia, odgovoran za sve dijelove planiranja i razvoja strategije, kao i za neprestano usavršavanje procesa u svrhu ispunjenja misije. Kao kreativni direktor osmišlja i nadgleda izgled aplikacija, koristi dizajnerske principe da organizira njihov sadržaj i osigura potpunuqualia_v2 komunikaciju aplikacije s korisnikom.

Prije osnivanja Qualie 2010. godine, Hrvoje ima sedmogodišnje iskustvo u IT zajednici. Karijeru je započeo razvijajući poslovne aplikacije za banke, klijent-server programiranjem te modeliranjem relacijskih baza podataka uz ulogu poslovnog analitičara u tvrtki Vestigo. Nadalje, u tvrtki Adacta se profilirao isprva kao konzultant za poslovnu inteligenciju (BI), a zatim kao voditelj BI projekata, BI i CRM tima te kao produkt menadžer. Diplomirao je fiziku na PMF-u u Zagrebu, a trenutno studira i na poslijediplomskom smjeru.

U slučaju da niste mogli prisustvovati našem posljednjem predavanju, na našem meetup profilu možete pronaći Hrvojevu prezentaciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *